CSIF acusa l'Ajuntament de Palamós de dilatar el procediment judicial per la multa al cotxe on anaven l'alcalde i el regidor

  • Prensa y Comunicación
  • Notas de prensa y comunicaciones
  • Recortes de prensa

2 de noviembre de 2023

CSIF acusa l'Ajuntament de Palamós de dilatar el procediment judicial per la multa al cotxe on anaven l'alcalde i el regidor

 

El nostre delegat de CSIF va interposar un contenciós contra l'Ajuntament de Palamós per la suspensió de sou i feina a què li va sotmetre quan va assegurar que cap dels seus companys, ni ell mateix, conduïen el cotxe policial que va ser sancionat per Trànsit. En aquest procediment, es va presentar la prova de despixelació fotogràfica, on es reconeixia al regidor com a conductor i l'alcalde com a copilot, i que el mateix Ajuntament va recórrer.

 

Ara, el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 2 de Girona dona la raó a CSIF i denega el recurs de l’Ajuntament de Palamós per aquesta prova aportada.

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu a les administracions públiques, torna a demanar la dimissió de l'alcalde de Palamós i declara que “volem fer públic l'enèsim estratagema de l'Ajuntament de Palamós per evitar ser sancionats judicialment. L'Ajuntament va recórrer el lliurament de la prova de la despixelació de la fotografia on es veia el regidor i l'alcalde dins de vehicle sancionat. El Jutjat Contenciós no només els denega el recurs, sinó que els condemna a costes. Aquestes costes encara estan per quantificar, però no fan més que engreixar la despesa pública utilitzada, suposadament, per tapar la seva mala actuació”.

 

“Tornem a demanar la dimissió de l'alcalde per molts motius. Per culpar els agents de servei de la multa, sancionar un delegat per defensar els seus companys, utilitzar un vehicle oficial per a ús particular, mentir públicament, mentir en un ple, malgastar fons públics, atribuir a la manca de memòria un fet que s'ha vist clarament intencionat, continuar mantenint que l'actuació de l'Ajuntament ha estat correcta malgrat les proves clares, públiques i notòries, intentar tapar fets tan greus sancionant un delegat… CSIF seguirà defensant els delegats i empleats públics d'aquests càrrecs públics que confonen servidor públic amb servir-se del lo públic”.

ARCHIVOS ADJUNTOS

COMPARTIR