37 graus a l'oficina d'Estrangeria 2 de Girona

  • Prensa y Comunicación
  • Notas de prensa y comunicaciones
  • Recortes de prensa

18 de julio de 2023

37 graus a l'oficina d'Estrangeria 2 de Girona

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu a les administracions públiques, denuncia que a l'oficina d'Estrangeria seu 2 de Girona no funciona l'aire condicionat des de fa dos mesos, i no es repara, cosa que fa que arribin a temperatures de 37 graus, fent que els seus treballadors pateixin estrès tèrmic.

 

En aquesta oficina tota la façana exterior és una vidriera i no té cap tipus de ventilació, cosa que fa que la calor es multipliqui exponencialment i que es donin factors de risc per a la salut del personal.

 

Per això, des de CSIF han remès un escrit al subdelegat del Govern a Girona on li adverteix que “estem en alerta vermella per calor i des d'aquesta organització sindical ja li advertim que utilitzarem totes les vies legals per defensar la salut dels treballadors. És incomprensible la tardança en la reparació i és una manca de respecte pels drets dels treballadors. Aquest problema ha de ser immediatament solucionat. Us recordem, alhora, que els nostres delegats de prevenció tenen la potestat de paralitzar l'activitat”

 

(S'adjunta escrit)

ARCHIVOS ADJUNTOS

COMPARTIR