CSIF torna a denunciar davant d'Inspecció a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per l'edifici de les Vetlladores

  • Prensa y Comunicación
  • Notas de prensa y comunicaciones
  • Recortes de prensa

31 de enero de 2023

CSIF torna a denunciar davant d'Inspecció a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per l'edifici de les Vetlladores

 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu a les administracions públiques, torna a portar davant d'Inspecció de Treball a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Girona) pels greus incompliments en matèria de prevenció de riscos laborals que es produeixen a l'edifici municipal de les Vetlladores, on treballen desenes de treballadors públics.

 

El sindicat ja va interposar dues denúncies anteriorment (el 2017 i el 2022) i denuncia que no només no s'han solucionat els problemes estructurals de l'edifici, sinó que van a més. “A data d'avui, no només no s'ha solucionat el tema de les esquerdes, sinó que estan augmentant. Si no hi ha risc estructural, tal com va informar el 2017 l'arquitecte municipal, si veiem greus riscos de despreniments i riscos tant per a treballadors en l'accés al seu lloc de treball com dels usuaris i vianants”.

 

El sindicat, mitjançant aquesta nova denúncia davant d'Inspecció de Treball, sol·licita que “es tornin a investigar els greus riscos que al nostre parer s'estan produint a l'edifici municipal de les Vetlladores de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i que, d'una vegada per totes, s'obligui a l'Ajuntament a solucionar aquests greus riscos”.

 

(S'adjunta denúncia davant d'Inspecció de Treball i fotos de l'edifici)

 

ARCHIVOS ADJUNTOS

GALERÍA

COMPARTIR