Curs de tècniques de defensa personal. Girona, 25 de maig

  • Igualdad

3 de mayo de 2022

Curs de tècniques de defensa personal. Girona

25 de maig de 2022, Pavelló Municipal d´Esports Girona-Fontajau

 

CSIF Igualtat i Responsabilitat Social a Catalunya, portarà a terme el pròxim 25 de maig a Girona una jornada pràctica de defensa personal per a dones amb l'objectiu d'aprendre pautes bàsiques en seguretat i autodefensa per ajudar-les en certes situacions de risc prenent decisions amb rapidesa i tranquil·litat, independentment de la força, mida o entrenament previ minimitzant possibles danys, tant físics com psicològics.
 

Les agressions a les dones constitueixen un problema . La violència actualment és un fenomen sociocultural que assoleix múltiples àmbits. Durant l'any 2021, els jutjats espanyols van rebre un total de 162.848 denúncies per violència de gènere, 21.857 corresponien a la comunitat de Catalunya.

En aquestes jornades intensives de defensa personal per a dones de tres hores, s'entrenaran i estudiaran diferents agressions o situacions conflictives quotidianes, en què es pot veure immersa una dona davant d'un atacant.


Es tractaran també temes relacionats amb la violència de gènere, en què la víctima és una dona i l'agressor és un home.

 

Gratuït per afiliades, no afiliades 20€

Per a més informació accedeix a aquest codi QR:

[[{"fid":"681965","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"height":381,"width":364,"class":"media-element file-default"},"link_text":null}]]

 

COMPARTIR