JORNADES AUTONÒMIQUES: Dona i Treball. 8 de març

  • Igualdad

8 de marzo de 2022

La Central Sindical Independiente y de Funcionarios (CSIF), sindicato más representativo en las administraciones públicas, ha impartido, hoy, las jornadas presenciales con motivo del Día Internacional de la Mujer en las que se ha profundizado en temas de actualidad relacionados con la situación de la mujer en el ámbito laboral, corresponsabilidad y conciliación familiar.

CSIF defiende la corresponsabilidad familiar como pieza clave para el avance y empoderamiento personal, social, laboral y familiar de la mujer.

¡¡ Muchas gracias a todas las personas que habéis asistido¡¡

 

Desde CSIF seguimos denunciando las situaciones de discriminación, abuso y violencia hacia las mujeres, así como las desigualdades laborales.

Trabajamos a diario para lograr una igualdad real y efectiva. 


 

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, ha impartit, avui, les jornades presencials amb motiu del Dia Internacional de la Dona en les quals s'ha aprofundit en temes d'actualitat relacionats amb la situació de la dona en l'àmbit laboral, corresponsabilitat i conciliació familiar.

CSIF defensa la corresponsabilitat familiar com a peça clau per a l'avanç i apoderament personal, social, laboral i familiar de la dona.

 Moltes gràcies a totes les persones que heu assistit¡¡

 

Des de CSIF continuem denunciant les situacions de discriminació, abús i violència cap a les dones, així com les desigualtats laborals.

Treballem diàriament per a aconseguir una igualtat real i efectiva.


 

GALERÍA

COMPARTIR