Pròrroga Borsa Interins 2022/2023 Illes Balears

  • Empleo
  • Ofertas y bolsas de trabajo

26 de abril de 2023

Entre el 26 d'abril de 2023 i el 10 de maig de 2023, es conformarà la borsa d'aspirants a funcionaris interins docents per al curs escolar 2023-2024, mitjançant la integració automàtica dels aspirants que formaren part de la borsa del curs 2022-2023, tant admesos com a exclosos.

 

Dins el termini esmentat, els aspirants integrats automàticament podran, mitjançant un tràmit telemàtic l’actualització de dades, habilitat a l'efecte a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent:

 

                                                           Enllaç al tràmit

 

  1. Manifestar la voluntat de no ser integrats a la borsa en cap especialitat.

  2. Comprovar les dades personals, els requisits i els mèrits que consten en la Direcció General de Personal Docent i que els mostra el tràmit.

  3. Actualitzar les dades personals, les especialitats o funcions seleccionades, així com les opcions següents: illes de preferència i voluntat d'acceptar places a mitja jornada, diferenciada per illes.

  4. Actualitzar titulacions i mèrits.

A aquests efectes, el dia 26 d'abril de 2023 es publicarà un llistat inicial d'admesos i exclosos a partir del qual els aspirants podran esmenar els requisits i actualitzar els mèrits que hi figurin.


Només es tindran en compte els mèrits completats segons fins el 31 d’agost de 2022 d'aquesta resolució i els requisits assolits fins al 10 de maig de 2023.

Per poder emplenar i tramitar la sol·licitud d'actualització es requerirà l'autenticació prèvia d’identitat del sol·licitant mitjançant un dels següents sistemes:

 

Sistema d'identitat electrònica per a les administracions:

Cl@ve. DNI electrònic ò certificat digital reconegut.

 

La tramitació telemàtica només es completa quan, utilitzant l'assistent de tramitació, s'envia la sol·licitud, amb la qual cosa s'obté un número de registre.

 

Els documents acreditatius que s'hagin d'aportar hauran de digitalitzar-se mitjançant escaneig i conversió a format PDF exclusivament (no es permeten arxius comprimits tipus ZIP, RAR, etc.).


En el cas d'haver tramitat més d'una sol·licitud només es considera vàlida la darrera que s'ha registrat telemàticament, amb la qual cosa no es tindrà en compte la documentació presentada en les sol·licituds anteriors.

Una vegada conformada la borsa d'aspirants a funcionaris interins docents, s'ha de convocar el procés d'adjudicació de destinacions provisionals per al curs 2023-2024.

 

Per al curs 2023-2024, només poden participar en aquest procés d'adjudicació de destinacions provisionals els funcionaris de carrera i els funcionaris en pràctiques.

 

Una vegada publicada la llista definitiva d'adjudicacions de destinacions provisionals per al curs 2023-2024, corresponent als funcionaris de carrera i funcionaris en pràctiques, s'ha de publicar a la pàgina web de la Direcció General de Personal Docent:

a) La relació de funcionaris interins que mantenen, per al curs 2023-2024, per no haver estat adjudicada en aquest procés, la plaça adjudicada el curs 2022-2023.

b) La relació de funcionaris interins que cessen, amb efecte de 31 d'agost de 2023, per haver estat adjudicada o amortitzada en aquest procés la plaça adjudicada el curs 2022-2023.


Els aspirants exclosos que dins el termini establert en la convocatòria no puguin acreditar el requisit del coneixement adequat de llengua catalana  i  pel fet de no haver acreditat la formació pedagògica i didáctica poden aportar documentació a partir del dia següent de la publicació de la resolució per la qual s'aprova i es fa pública la llista definitiva d'adjudicacions de destinacions provisionals i fins el dia anterior al dia en què es publiqui la convocatòria d'aspirants a funcionaris interins docents per al curs 2024-2025.

 

Qualsevol tràmit, gestió o dubte que necessiteu truca'ns.
Us informarem amb cita prèvia a la nostra seu i sense compromís d’afiliació - 
C/ Periodista Francesc Escanellas nº 8, Eivissa TLF. 971306720     

COMPARTIR