Obert el termini per a confirmar la matrícula dels cursos de PFLT (Capacitació i Mestre). Imprescindible fer-ho abans del 27 de gener
17 de Enero de 2013

CSIF informa:

La Conselleria d´Educació ha obert el termini per a confirmar o renunciar a la matrícula dels cursos del Pla de Formació Lingüisticotècnica (PFLT) que permeten obtindre el Certificat de Capacitació o el Diploma de Mestre. És imprescindible fer-ho abans del 27 de gener o perds l'opció a realitzar el curs.

ATENCIÓ: si no recordes el codi del curs on et matriculares el millor es que sol·licites que t´envien un email amb els cursos on t´has inscrit, pots fer-ho entrant en qualsevol curs i fent click en el botó "Consultar inscripcions".


RECLAMACIONS


El Servei de Formació demana que es presenten per correu electrònic a la direccio cefire@gva.es, indicant en l'assumpte del correu el text AL·LEGACIÓ ADMISSIÓ PFLT i adjuntant la documentació que es considere oportuna per justificar la reclamació. Si voleu contactar amb el Servici de Formació podeu trucar també a aquestos telèfons de contacte: 961.970.694, 961.970.860, 961.970.901, 961.970.939. El termini per presentar les reclamacions finalitza el dissabte 26 de gener.

Des de CSI·F vos recomanem presentar la reclamació també per escrit mitjançant una instància general ja que si deneguen la vostra reclamació, un correu electrònic no es pot utilitzar com a justificant posteriorment si decidiu continuar reclamant.


Més informació:


Si quieres resolver tus dudas, pregunta en nuestro Facebook y nuestro Twitter

CSIF, sindicato despolitizado al servicio del docente

+info en nuestra nueva web: http://www.csi-f.es/es/sector/ensenanza/ambito/comunidad-valenciana

Afiliarse a CSIF es rentable. Pasos para afiliarse:
1) Descarga e imprime la solicitud (pincha aquí
)
2) Rellénala con tus datos personales y bancarios.
3) Tráela a cualquier sede de la Comunitat Valenciana para conocernos personalmente,
envíanosla escaneada por e-mail, o mándala a uno de estos faxes:
- Alicante: C/ Virgen del Socorro, 60 1º C. Fax: 965269454 e-mail: ense03@csi-f.es
- Castellón: C/ Onda, 7 bajo. Fax: 964341992. e-mail: ense12@csi-f.es
- Valencia: C/ Gibraltar, 11 Fax: 963153394 e-mail: ensecv@csi-f.es

Los textos elaborados por el Sector de Enseñanza de CSIF Comunitat Valenciana están protegidos bajo Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported