COMISIONES DE SERVICIO: CSIF PIDE PLAZO EXTRAORDINARIO PARA LA SOLICITUD GENERAL

  • Concursos y movilidad
  • Comisiones de servicios

2 de julio de 2020

Desde CSIF pedimos a Conselleria la apertura extraordinaria de la plataforma para enviar solicitud general, hay muchos docentes afectados por el procedimiento descrito en la base segunda.
Pedimos que los afectados puedan realizar la petición telemática de destinos.

Desde el sindicat CSIF demanem que les persones afectades per la base 2ª puguen participar a les peticions telemàtiques de Comissió de servei

En les Comissions de Servei del personal docent d’enguany, per als participants que hi participen mitjançant la base 2ª, no se’ls deixa fer les peticions telemàtiques de centres. El motiu, una novetat que ha introduït enguany la Conselleria en el procés i que està deixant fòra a molts comissionats. Qui feia la participació per la base 2ª de la convocatòria ara no pot demanar centres on anar si la plaça d’aquest curs no està disponible al curs següent.

La Conselleria complica cada vegada més els procediments de participació en les comissions. Els que participen en aquest procés son treballadors que ho fan per motius molt necessaris, tal i com recull la pròpia convocatòria.  Així, no entenem ni veiem gens clar que un procediment tan important siga objecte de canvis tan importants i tan mal anunciats. Canvis importants perquè deixen fòra del procés a persones que realment ho necessiten. Canvis que no han estat tan publicitats: ningún avís i molt poca informació per no equivocar-se. Canvis que, a més a més, no tenen cap sentit.

VEIEM QUE:

1.- No s’ha avisat de manera clara d’aquest canvi tan important.

2.- Tots els anys s’ha participant de igual manera, sembla que estiga fet d’una manera més enrevessada.

3.- Els sindicats, a causa de la pandemia, no han pogut fer assemblees presencials per poder assistir i informar massivament. Desde el nostre sindicat CSIF hem fet assemblees telemàtiques on molts han tingut entrebancs digitals.

4.- Per a un mateix procediment administratiu dos instàncies de participació dificulta el procés.

5.- A final de curs els docents estan saturats de burocracia, reclamacions, etc. i la Conselleria deuria clarificar les noves formes d’administrar les comissions, novetats que no han estat ben comunicades.

6.-   No es pot admetre que per no haver fet una sol•licitud extra amb dades que ja disposa la conselleria i que és nova d’enguany es queden persones sense poder accedir a les comissions de servei.

7.- Els docents no es neguen a emplenar cap document, senzillament els ha sorprés aquesta nova idea que ha tingut la administració de fer-los emplenar el que l’any passat (i anteriors) no era gens necessari.

8.- En l'Ovidoc no constava que havien d’emplenar també l' instància general de participació per si la plaça ja no estava disponible.

Amb tot, EXIGIM:

L’obertura extraordinària del termini a la plataforma informàtica per emplenar la sol•licitud general, que en principi creiem innecessària (per les raons exposades) i poder fer les peticions telemàtiques de centres com tots els anys.

 

València, 2-7-2020.

Sector d’ensenyament de CSIF Comunitat Valenciana

 

CSIF por ti, contigo

COMPARTIR