ENGUANY NO HI HAURA OPOSICIONS DOCENTS

25 de enero de 2022

SUSPESA LA CONVOCATÒRIA D'OPOSICIONS PREVISTA PER A JUNY DE 2022

 

La Generalitat de Catalunya no preveu convocar oposicions fins que es modifiqui l'RD 276/2007El dia 29 de desembre de 2021, en el BOE núm. 312, es va publicar la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, que preveu, en la disposició final segona, que s'haurà d'adaptar la normativa del personal docent a la nova regulació legal i que comportarà, per tant, la modificació del Reial decret 276/2007, de 23 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats en els cossos docents a què es refereix la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació (BOE núm. 53, de 2.3.2007).

 

Per aquest motiu, les pròximes convocatòries queden supeditades al que determini la modificació d'aquest Reglament.

 

Recordem que enguany estava previst convocar un total de 4.377 places corresponents al cos de professors d'ensenyament secundari, escoles oficials d'idiomes i professors i mestres de taller d'escoles d'arts plàstiques i disseny.

 

Catalunya torna a ser una de les escasses comunitats autònomes en les quals no es convocaran oposicions, com ja succeís en els temps de les retallades per la crisi econòmica en els quals vam estar set anys sense convocatòries de processos selectius per a l'accés a la funció pública docent.

CSIF està en desacord  amb aquesta decisió.

 

 

 

COMPARTIR