MUFACE CANVI D'ENTITAT SANITÀRIA FINS EL 31 DE GENER
Us recordem que des de l'1 al 30 de gener de 2019, podeu canviar d'entitat mèdica. De la mateixa manera que ho podreu fer de l'1 al 30 de juny.
14 de Enero de 2019

Veure quadres mèdics entitats sanitàries per províncies

Novetats pàgina web:

Els mutualistes hem rebut al nostre correu electrònic una carta del director general de MUFACE informant-nos de les següents novetats del web:

Avui pot ja navegar per la nova pàgina web de MUFACE a la nostra adreça habitual d'Internet, www.muface.es

Aquest és el seu nou portal integral de serveis, en el qual apostem per l'agilitat, la claredat i la simplificació màxima de tràmits, evitant desplaçaments innecessaris.

Només la seva satisfacció mesurarà l'èxit d'aquesta nova aposta de servei de la mutualitat. Intentant comprendre al nostre mutualista, aquesta és una web de serveis, així que l'estructura de les pàgines s'ordena en funció de la importància de les matèries exposades, sempre donant prioritat a les relacionades amb la protecció de la seva salut i la dels seus beneficiaris.

destaquem:

• Ràpida localització de metges a Troba el teu metge

Els meus serveis, amb enllaç a totes les prestacions que ofereix la Mutualitat.

Atenció al Mutualista, amb Preguntes Freqüents (FAQ) i formulari de consulta per dirigir-se a l'Oficina d'Informació.

A més:

• Tràmits més utilitzats: per la màxima satisfacció del mutualista, s'ha donat la major visibilitat a aquests processos, en concret, a Sol·licitud d'Talonari de Receptes, targeta sanitària europea, Estat de Els meus Sol·licituds i Modificació de Dades.

MUFACE s'adapta a la plataforma Cl@ve, així que aprofitem per indicar-li la possibilitat de l'obtenció de la identificació Cl@ve, que sense targeta o programari afegit li permetrà accedir als serveis electrònics més demandats i altres. Per registrar-se a Cl@ve, entri www.clave.gob.es i conegui els mitjans per fer-ho.