DEMA VAGA Y BONES NOTÍCIES JUBILACIÓ CLASSES PASSIVES
08 de Octubre de 2020

DEMÀ 9 D'OCTUBRE,

ANEM A LA VAGA!!!

CSIF se suma a la vaga d'educació a Catalunya del 9 i 15 d'octubre

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, se suma a la vaga d'educació a Catalunya del 9 i 15 d'octubre, convocada pel Sindicat de Professors de Secundària i la CGT.

CSIF ha plantejat, des d'abans de l'inici de curs, una sèrie de reivindicacions perquè es puguin garantir les màximes mesures de seguretat tant per a l'alumnat com per a tota la comunitat educativa. Des del començament, han vist la vaga com una de les mesures de pressió per a forçar al Govern a adoptar una sèrie de mesures que consideren irrenunciables.

Fa uns dies, el Sindicat de Professors de Secundària i la CGT van convocar una vaga en l'educació pública catalana per als dies 9 i 15 d'octubre.

CSIF ha considerat oportú donar suport a aquesta convocatòria de vaga en els termes plantejats pels esmentats sindicats, si bé les reivindicacions pròpies inclourien també les següents:

1. Test massius periòdics per a tota la comunitat educativa per a detectar i aïllar els positius de manera precoç.

2. Tasques de teletreball i de suport per als docents, personal de suport i personal d'administració i serveis (PAS) que en el seu moment es van considerar personal de risc i per als que convisquin amb persones vulnerables.

3. Incorporar als majors de 55 anys en el grup de persones de risc.

Per tot l'exposat i pel que han plantejat els altres sindicats, CSIF estarà en la vaga i sol·licita als treballadors i treballadores de l'educació pública catalana que se sumin a aquestes mobilitzacions.

CLASSES PASSIVES, ÚLTIMA HORA

PREMSA: Els pactes de Toledo blindaran la jubilació 60/30 dels funcionaris:

ABC

VOZ POPULI