CSIF aconsegueix que la Policia Local i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni signin la pau social
08 de Abril de 2021

CSIF aconsegueix que la Policia Local i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni signin la pau social

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, aconsegueix que la Policia de Calonge i Sant Antoni (Girona) i l'Ajuntament signin la pau social.

Al febrer, el sindicat denunciava que la Policia Local d'aquesta localitat havien deixat de fer hores extres com a mesura de protesta i primera mesura de pressió per l'excés d'hores que realitzen en les seves jornades, sense cap mena de retribució i/o compensació i per la falta de diàleg del Consistori.

En aquest municipi, des de fa anys es va instaurar la jornada ampliada de 40 hores per al cos policial, sense cobrar aquesta ampliació de jornada, quan la resta dels treballadors de l'Ajuntament realitzaven jornades de 35 hores o se'ls retribuïa en el cas de treballar més hores laborals.

Després d'anys d'intentar arribar a un acord, ahir, per fi, CSIF va signar un acord per a compensar aquest excés de jornada.

Des de CSIF-Girona declaren que “Queden moltes coses per fer, però és un bon començament, i des de CSIF estem disposats a negociar i debatre fins a l'extenuació perquè els treballadors de Calonge i Sant Antoni recuperin els drets perduts per anys de retallades. Aquesta plantilla necessita estabilitat, continuarem insistint que s'abusa de la temporalitat”.

“Agraïm a l'Alcalde la seva implicació personal, ja que sense esta intervenció, aquest acord no hagués estat possible i volem fiar-nos de la seva paraula d'arribar a futurs acords per a millorar les condicions laborals per a aquesta Policia Local”.