CSIF es reuneix amb la Direcció General d'Afers Penitenciaris per la problemàtica del CP de Ponent
19 de Noviembre de 2021

CSIF es reuneix amb la Direcció General d'Afers Penitenciaris per la problemàtica del CP de Ponent

Avui, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, s'ha reunit amb el director general d'Afers Penitenciaris, César Galván Romero, per a tractar la problemàtica del Centre Penitenciari de Ponent.

En aquesta reunió, convocada d'urgència, CSIF, al costat de les altres forces sindicals representatives del centre penitenciari, han plantejat totes les reivindicacions que porten posant en relleu des de fa anys, al costat de l'anàlisi de la problemàtica actual. Galván ha estat d'acord en tot però, quan els sindicats han demanat concreció i terminis d'actuació, el resultat no ha estat l'esperat. Molta previsió, molt bones intencions, però res en concret.

Per a CSIF, “el CP de Ponent necessita mesures urgents i immediates, no a mitjà ni llarg termini. La situació que vivim es complica per moments i el cansament del personal penitenciari és preocupant. Exigim respecte cap als treballadors penitenciaris i poder treballar amb unes mínimes garanties”.

Els sindicats de Ponent donaran un termini de temps raonable, més aviat curt, perquè l'administració penitenciària pugui transformar aquestes bones paraules en fets concrets, però anuncien que, de no ser així, seguiran amb les mobilitzacions en defensa de la dignitat del col·lectiu penitenciari.

(S'adjunta comunicat de CSIF Presons sobre la reunió i temes tractats)